Na vrlo teškom gostovanju u Majuru NK Moslavac je osvojio bod. Mladost G. je u derbi utakmici kola kod kuće osvojila bod, zahvaljujući ponajviše izvrsnim obranama vratara D.Totha i majstorijama rastrčanoga Kornela Makoša koji je već u drugoj minuti izborio kazneni udarac, te 18 minuta prije kraja postigao izjednačujući zgoditak. Iznenadila je sisačka INA svojom prvom pobjedom i to u gostima kod Sloge Maris. Repušničkoj Mladost nikako da krene jer su opet kod kuće osvojili samo 1 bod.

Rezultati 4.kola I-ŽNL: TŠK-Lokomotiva 9:2, Mladost GG.-Lekenik 2:2, Sloga-Maris-INA 2:4, Topusko-Zrinski 1:2, Radnik-Moslavac 0:0, Mladost R.-Jasenovac 2:2, Banovac-Slavonac odgođeno.

Lekenik je i dalje na čelu s 10 bodova, slijede Slavonac sa 9 i utakmicom manje, Radnik 8, Mladost GG 7, Zrinski, Banovac i TŠK sa po 6 bodova itd.


DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 3. KOLO
Dinamo iz Osekova u derbiju kola osvojio je bod na teškom gostovanju u Peščenici, a Ekonomik kod kuće izgubio sva tri. Rezultati: Tomislav NS-Strug 1:0, Croatia K-Vatrogasac 2:3, Sokol R-Sloga H. 1:0, Ekonomik-Zrinski HK 2:3, Pešćenica-Dinamo O 1:1, Šartovac-Metalac 2:2. Na tablici vodi Pešćenica sa 7,slijede Croatia, Strug, Vatrogasac, Sokol R. i Zrinski HK sa po 6 bodova itd.

TREĆA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA KUTINA
Voloder se razigrao i trećom pobjedom čvrsto drži prvo mjesto, iako ga u stopu prate Strijelac i Garić s istim brojem bodova. Rezultati trećega kola: Voloder-Dinamo KT 5:1, Selište-Jelengrad 0:4, Sloga P.-Naftaplin 1:0, Strijelac-Brinjani 4:1, Garić-Dinamo J. 3:0, Moslavina DG-Matija Gubec 4:1. Na tablici vode Voloder, Strijelac i Garić sa po 9 bodova, slijede Sloga P. 6, Moslavina, Selište i Dinamo KT sa po 4 boda itd.