U nedjelju 30.kolovoza odigrano je 2. kolo 1. županijske nogometne lige. Mladost GG je kod kuće poražena od Slavonca, a Moslavac u Glini od Banovca. Nogometaši Mladosti izgubili su susret protiv solidnog Slavonca 2:1 i to kažu upućeni s lica mjesta uz svesrdnu pomoć sudačke trojke iz Siska. Moslavcu opet nikako da krene, poraženi su u gostima kod Banovca bivšeg trećeligaša također minimalnim rezultatom 2:1. Navijači oba kluba vjeruju da će doći bolji dani.

Evo i ostalih rezultata: TŠK-Lekenik 0:4, Sloga Maris-Zrinski 0:2, Topusko-Jasenovac 2:0, Radnik-Mladost R. 3:0. Na tablici vodi Radnik, Lekenik i Slavonac sa po 6 bodova, bez pobjede su INA i TŠK.

Rezultati II Županijske nogometne lige 1. kolo:
Vatrogasac-Strug 1:2, Tomislav NS-Sloga GS 0:7, Croatia K.-Zrinski HK 1:0, Ekonomik-Metalac 2:2, Peščenica-Šartovac 7:3, Sokol R.-Dinamo O. 1:0. Od dva naša predstavnika Dinamo iz Osekova je izgubio u gostima, a Ekonomik je kod kuće remizirao s Metalcem iz Međurića.

III Županijska nogometna liga:
Voloder i Sloga Potok ostvarili visoke pobjede, dok su Jelengrad, Naftaplin i Moslavina iz D. Gračenice poraženi. Rezultati 1.kola: Jelengrad-Dinamo KT 0:1, Voloder-Naftaplin 6:0, Selište-Brinjani 6:1, Sloga P - Dinamo J. 4:0, Strijelac-Matija Gubec 3:0, Garić-Moslavina-Donja Gračenica 2:1.