gradska revija pasa 12 mU organizaciji Kinološkog društva Popovača u nedjelju je na Trgu II ispred Doma kulture u Popovači četvrtu godinu zaredom uspješno održana Gradska revija pasa.


Započela je zanimljivom prezentacijom Udruge Alfa Canis koja se bavi programima psihološkog profiliranja pasa i radom na psima za zaštitarstvo, a razvila se i proširila na rad sa osobnim psima i njihovim vlasnicima, a nastavila se glavnim dijelom programa – revijom pasa.
Izlagači su se u okviru ovog programa natjecali u četiri kategorije, a u svakoj su kategoriji nagrađena tri psa koja su prema ocjeni stručnog suca Matije Medveda proglašena najljepšima. Tako je 4. gradska revija pasa u Popovači obuhvatila reviju čistokrvnih pasa, pasa mješanaca, veterana i junior handling, posebno atraktivan dio programa u okviru kojeg su se natjecala djeca u predstavljanju svojih pasa.
„Posebnu čar ovoj manifestaciji daje revijalni karakter, jer je uz veselo poslijepodnevno druženje na našem Trgu svim posjetiteljima osigurana prilika da predstave svoje ljubimce, neovisno o tome udovoljavaju li oni kriterijima službenih izložbi i natjecanja ili ne"- ističu iz Kinološkog društva Popovača koje ovim putem upućuje izraz zahvale svim posjetiteljima i sponzorima koji omogućuju održavanje ove revije.