2019topolje festa 6 mLovačko društvo 'Fazan' Topolje organiziralo je u Donjoj Jelenskoj druženje lokalnog stanovništa, lokalne zajednice i lovačke udruge.


Susret koji je ujedno bio i radnog i svečanog karaktera održan je u lovačkoj kući u Donjoj Jelenskoj, a nazočilo mu je tridesetak domaćina - lovaca "Fazan" Topolje, oko 180 stanovnika iz tri sela koje se nalaze u centru lovišta Stružec, Potok i Donja Jelenska te čelnici okolnih općina, gradova odnosno županija.
„Naime, cilj ovog susreta bio je i javno predstavljanje zajedničkog projekta izgradnje nogometnog i rukometnog igrališta te igrališta za predškolsku djecu, koje će se realizirati na zemljištu lovačke kuće, tj. društva, a uz pomoć Sisačko-moslavačke županije, Grada Popovače i Općine Velika Ludina.
Objašnjenje ovog vrijednog projekta, nakon uvodne riječi moderatora cijelog događaja Ivice Cepetića ispred izvršnog odbora društva, dao je predsjednik Nadzornog odbora Branko Novačić.
Skupu su se obratili i Ivan Križanić, osobni izaslanik Sisačko-moslavačkog župana i dogradonačelnik Popovače, Josip Mišković gradonačelnik Popovače i Dražen Pavlović načelnik Općine Velika Ludina, uz javnu podršku ovom projektu, koji će se realizirati zajedničkim sredstvima. Uvod u drugi dio susreta obilježen je nastupom lokalnog kulturno umjetničkog društva Stružec, nakon čega je uslijedila večera i zanimljiva tombola u kojoj su glavne nagrade bile vepar i zec" – poručili su iz udruge.