Početna Vijesti Aktivnosti udruga Poljoprivreda Sutra 6. Dani meda u Domu kulture u Popovači
Sutra 6. Dani meda u Domu kulture u Popovači
Petak, 06 Listopad 2017 11:50

6. dani meda plakat web mSutra, 7. listopada 2017. godine održat će se manifestacija pod nazivom 6. Dani meda u Popovači u Domu kulture.

Od 15.00 sati započinje predavanje dr. Gorana Mirjanića na temu Kvalitetna ishrana pčela u funkciji veće produktivnosti pčelinjih društava, a nakon čega u 16.45 sati slijedi predavanje Stanka Čuljka na temu Stacionarno pčelarenje LR zajednicama.
Središnji dio ove manifestacije bit će u 18.30 sati kada će se dodijeliti diplome medarima za ocijenjeni med, podijelit će se prigodni pokloni djeci, a svi prisutni imat će priliku obići štandove, kao i dječje radove na temu pčelarstva, a sve to uz degustaciju hrane i pića.
Udruga pčelara 'Lipa' vodila je brigu i o najmlađima za koje su pripremili predstavu 'Vivo sportivo' u 17.30 sati na Trgu II, dok će u 19.30 sati na istom mjestu biti i Vatreni spektakl 'Prometheus fire show'.

6. dani meda plakat web 1

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.