strk zapresic vČlanovi PULS-a "Moslavački štrk" organizirali su cjelodnevnu likovnu radionicu, te u subotu 18.1. maštom i ljubavlju oslikali plesni studij Akrobatskog Rock 'n' Roll kluba "Bistra" u Westgatu, Zaprešić.

Sportski klub "Bistra" od 2013. godine bavi se popularizacijom akrobatskog rock ‘n’ rolla među djecom, mladeži i odraslima.
"Za većinu ljudi ideja o umjetnosti svodi se samo na likovne radove u galerijama, no umjetnost u novije vrijeme traži slobodu i novu ulogu djelovanja u javnom prostoru. U sklopu pokrenutog projekta „Umjetnost bez granica“ slikari „Moslavačkog štrka“ su likovno intervenirali u prostoru, dosad sumornog izgleda, namijenjenom djeci i mladima, umjetničkim oslikavanjem tri murala. Likovnoj izvedbi murala prethodile su pripreme istraživanja i promišljanja o tematici radova i načinu izvedbe. Nakon izrade skica i cijelog koncepta, umjetnici su svoju maštu, vedrinu i pozitivnu energiju, bojom prenijeli na zidove plesnog studija"- ističu Štrkovci.
U ovom likovnom projektu sudjelovali su: Dobra Vein, Marija Milošević, Senka Petek, Valerija Jelčić, Željko Breka, Nada Katanec, Marija Tokič, Dijana Mlinarić Daić i Marija Pukec Žigić.
"Dokazano je kako umjetnost doprinosi boljem raspoloženju i povećanju samouvjerenosti. Nadamo se da će oslikani zidovi svojim bogatstvom kolorita, biti dodatna inspiracija za još bolje rezultate članova RnR Bistra na sportskim natjecanjima u budućnosti. PULS „Moslavački štrk“ svoju humanost očituje u mnogobrojnim akcijama namijenjenim raznim zajednicama i općoj populaciji kojima ujedno oplemenjuju i svoj umjetnički rad. U veseloj i prijateljskoj atmosferi proteklo još jedno likovno-prijateljsko druženje "štrkovaca“, ŽIVIO RnR! Živjela UMJETNOST! ŽIVJELA humanost, dobrota i prijateljstvo"- poručuju iz Udruge.