Početna Vijesti Aktivnosti udruga Kultura U subotu u Voloderu likovna kolonija i vatrogasno natjecanje

Najave
U subotu u Voloderu likovna kolonija i vatrogasno natjecanje
Petak, 06 Rujan 2019 07:08

VOLODERSKA JESEN PLAKAT100X70 mSutra, 7. rujna 2019. godine u Voloderu se održavaju dva događanja ususret manifestaciji Voloderska jesen.


Od ranih jutarnjih sati održat će se tradicionalna likovna kolonija 'Voloderski bregi' koja će u Športskom parku Hrvatskih branitelja okupiti oko 40 likovnih umjetnika iz cijele Hrvatske u Voloderu u sklopu najveće i najstarije manifestacije posvećene berbenim običajima i vinu, a u organizaciji TZ Grada Popovače, MO Voloder i voloderske slikarice Marije Siladi Jambrešić.
U popodnevnim satima, odnosno od 15 sati održat će se vatrogasno natjecanje djece 'Memorijal Molnar-Dolenčić'.
„Memorijal MOLNAR – DOLENČIĆ tradicionalno se održava u čast kolega vatrogasaca koji su dali veliki doprinos našem DVD – u te su među prvima obnašali funkcije predsjednika i zapovjednika" – poručuju iz DVD-a Voloder.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.