Početna Vijesti Aktivnosti udruga Kultura KUD Moslavec uspješno održao koncert 'Svjetlo u tami'
Greška
  • [sigplus] Critical error: Image folder is expected to be a relative path w.r.t. the image base folder.

NajaveKUD Moslavec uspješno održao koncert 'Svjetlo u tami'
Srijeda, 02 Siječanj 2019 14:08

[sigplus] Critical error: Image folder is expected to be a relative path w.r.t. the image base folder.

svjetloutami mI ove godine članovi KUD-a "Moslavec" pripremili su tradicionalni božićni koncert, ovoga puta pod nazivom "Svjetlo u tami" koji je održan u Hrvatskom pučkom domu u Voloderu.


„Kao što samo ime govori, ideja je bila prikazati da je Isus Krist Svjetlo koje je došlo na ovaj svijet otjerati svu tamu koja ga prekriva. I mi bismo trebali pokušati što više svijetliti i biti svjetlo jedno drugima te gorjeti poput svijeće svojom ljubavlju za ljude oko sebe"- istaknuli su organizatori. Sudionici koncerta bili su dječja, mlađa i starija folklorna skupina KUD-a "Moslavec", zbor djece i mladih "Antunova srca" te sestre Iva i Marta Topić.
„Sudeći po upućenim čestitkama i samo lijepim komentarima, koncert je bio vrlo uspješan. Sve nas je podsjetio na istinsku vrijednost Božića koja se očituje u molitvi, pjesmi, ljubavi i zajedništvu"- zaključuju iz KUD-a Moslavec.

{gallery}novosti-2019/01/0201{/gallery}

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.