Početna Vijesti Aktivnosti udruga Kultura 'Noć trijema' okupila mnoštvo građana

Najave


'Noć trijema' okupila mnoštvo građana
Ponedjeljak, 06 Kolovoz 2018 13:15

noć trijema 5 mLikovno društvo 'Moslavački krug' je u subotu na prostoru tradicijske okućnice starog trijema u središtu Popovače organiziralo druženje građana uz program pod nazivom 'Noć trijema'.


Unazad nekoliko godina veliki napori se ulažu u promociju kulturne baštine i turizma na području Grada, a trijem i tradicijska okućnica su od velike važnosti za same žitelje Popovače, ali i cijele Sisačko-moslavačke županije.
Organizatorima se u ime Grada Popovače zahvalio zamjenik gradonačelnika Ivan Križanić, naglasivši kako LD 'Moslavački krug' ulaže iznimni angažman ne samo u pogledu njegovanja likovne umjetnosti, već i u smislu snažne skrbi o trijemu i tradicijskoj okućnici koja krasi samo središte Grada Popovače. „Hvala Vam za sve napore koje kroz organizaciju ovog već tradicionalnog druženja ulažete u promociju kulturne baštine i turizma na području Grada Popovače. Također, ova manifestacija važna je i za sve građane Popovače kojima se na ovaj način približuje povijest i tradicija ovog kraja" – poručio je Križanić.
Cijeli događaj popraćen je zvucima dobre glazbe domaćih glazbenika 'Felix Combo' i Đuke Ružića te čašicom dobrog vina i kuhanicima.

noć trijema 1 1

noć trijema 3 2

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.