ljiljani mUsusret blagdanu svetog Antuna Padovanskog, zaštitnika Župe Voloder, u Voloderu je održan koncert duhovne glazbe pod nazivom "Ljiljani - pjesma za nebesa".

Događanje je započelo svetom misom u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Voloderu koju je predvodio pater Ivan Dominik Iličić, a potom se slavlje nastavilo na vanjskoj pozornici. Koncert je otvoren nastupom zborova Župe sv. Alojzija GonzagePopovača te se nastavio nastupima Ivana Seletkovića i Antonije Glumac iz Rijeke, zbora djece i mladih "Antunova srca" i svjedočanstvom patera Ivana Dominika Iličića. Budući da su vremenski uvjeti bili jako loši, program se nije mogao nastaviti zbog snažnog vjetra, kiše i grmljavine no Bog je imao druge planove i nitko nije prestao slaviti Gospodina već se slavljenje još više povećalo. Program se preselio u pučki dom s unutarnjom pozornicom gdje su se publici predstavili Lovro Ivić i pjevačica Ivana Marić"- ističu organizatori te naglašavaju da je ovo bio prvi koncert ovakve vrste  u Voloderu.  "Ljudi su ponosni što se u njihovom malom mjestu održavaju ovakve stvari te se nadaju da će koncert prerasti u tradiciju".

Antunovo u Voloderu jučer je proslavljeno uz svečanu misu koju je u tamošnjoj crkvi sv. Antuna Padovanskog predvodio sisački biskup Vlado Košić.Uoči misnog slavlja blagoslovljena je nova vjeronaučna dvorana i garaža.