Početna Vijesti Aktivnosti udruga Kultura PULS 'Moslavački štrk' u Daruvaru i Križu

Najave

PULS 'Moslavački štrk' u Daruvaru i Križu
Petak, 15 Prosinac 2017 10:48

daruvar i križ 1 mPULS 'Moslavački štrk' u proteklih se tjedan dana predstavio u Daruvaru i Križu.

„25. likovnom kolonijom obilježeno je 50 godina rada Centra Rudolf Steiner Daruvar. Slavljeničkoj humanitarnoj likovnoj koloniji dali su doprinos i članovi PULS-a „Moslavački Štrk" svojim radovima. Centar Rudolf Steiner Daruvar već pola stoljeća pruža usluge djeci s teškoćama u razvoju i odraslim osobama s invaliditetom, ali je i mjesto na kojemu se okupljaju umjetnici velikog srca iz cijele Hrvatske. Popovački slikari „Moslavačkog štrka" uz mnogobrojne likovne aktivnosti tijekom godine sudjeluju na brojnim humanitarnim akcijama podržavajući različitosti, pružajući pomoć onima kojima je to najpotrebnije. Djelatnost Centra i gostoljubivost domaćina je dodatan izvor umjetničke inspiracije gdje u prijateljskoj atmosferi nastaju djela od čije će prodaje prihod biti namijenjen kupnji opreme za Centar.
A u sklopu manifestacije Advent u Križu 2017. upriličeno je svečano otvorenje božićne izložbe naše udruge. Adventskom izložbom pod nazivom „Otvorena vrata radosti" popovački umjetnici na svojih 35 izloženih djela naglašavaju Božju prisutnost u nastojanju da dobrotu, nadu i ljubav prenesu na okružje u kojem žive. Izložbu prati katalog, a ostat će otvorena do 31. prosinca u Galeriji Križ" – poručuju iz PULS-a 'Moslavački štrk'.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.