Početna Vijesti Aktivnosti udruga Kultura Puls 'Moslavački štrk' izlagao na godišnjoj državnoj izložbi HSK u Karlovcu
Puls 'Moslavački štrk' izlagao na godišnjoj državnoj izložbi HSK u Karlovcu
Utorak, 07 Studeni 2017 11:55

karlovac 6 mU organizaciji Hrvatskog Sabora Kulture i Gradskog muzeja Karlovac predstavljene su najbolje hrvatske likovne udruge i hrvatski likovni stvaratelji u okviru 33. izdanja Susreta likovnih stvaralaca i izložbe Susreta koja je bila postavljena u Galeriji 'Vjekoslav Karas' u Karlovcu.

Na susretu je sudjelovala i Popovačka udruga likovnih stvaralaca 'Moslavački štrk' koju su predstavljale Vesna Gužvinec, Marijana Marušić, Dubravka Pegan i Marija Tokić. „Ovaj za udrugu značajan uspjeh dodatno je obogatila Marijana Marušić čiji je rad pohvaljen. Priznanja, nagrade i pohvalnice autorima i udrugama u ime povjerenstva obrazložila je i dodijelila Aleksandra Goreta, akademska slikarica i kustosica galerije 'Vjekoslav Karas', a moderator susreta bila je Martina Brumen, stručna suradnica u HSK. Prisutne su pozdravili mnogi gosti, a susrete je otvorio gradonačelnik grada Karlovca Damir Mandić. Nakon svečanog zatvaranja slikari PULS-a posjetili su Zavičajni muzej Ozalj s stalnim postavom značajnih radova najpoznatije hrvatske akvarelistice Slave Raškaj. Dan proveden u svečarskom i prijateljskom ozračju bio je inspirativan za nove projekte popovačke udruge 'Moslavački štrk'"- poručuju iz Udruge.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.