Početna Vijesti Aktivnosti udruga Kultura Održan 'Art party' u Popovači
Održan 'Art party' u Popovači
Ponedjeljak, 31 Srpanj 2017 09:44

artparty 2 mU petak je na Trgu II u Popovači održan 'Art party', odnosno izložba ručno oslikanih majica, haljina i torbi likovnih stvaralaca Moslavački Štrk iz Popovače.

Dio majica i haljina, kao i slike bile su izložene, dok su dio oslikane odjeće nosile mlade djevojke te sami članovi spomenute udruge. Također, izložba je bila popraćena glazbenim zvucima elektronske glazbe i light show-om vezanim uz jedan od najvećih partyja elektronske glazbe u Sisačko-moslavačkoj županiji - nadolazeći Gems'n dens, koji će se održati 18. kolovoza 2017. na Sajmištu u Popovači.
Izložba je podržana od strane TZGP, na čemu se zahvalio tajnik udruge Zoran Žigić te iskazao važnost održavanja ovakvih programa u Popovači, a u kojem sudjeluje i njihova likovna udruga.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.