Početna Vijesti Aktivnosti udruga Kultura KUD Moslavec nastupio na Istria folk fest

Najave

KUD Moslavec nastupio na Istria folk fest
Četvrtak, 13 Srpanj 2017 08:04

iff mKUD Moslavec iz Volodera gostovao je na Istria folk fest, međunarodnoj folklornoj manifestaciji u Bujama, u okviru koje je nastupilo nekoliko folklornih ansambala iz različitih zemalja.


Ovaj se festival održava u organizaciji Udruge Hrvatski folklorni festivali iz Zagreba. Riječ je o udruzi koja dovodi brojne folklorne sastave iz cijelog svijeta i organizira koncerte po Hrvatskoj, a stalni su postali festivali u Zagrebu, Kraljevici, Crikvenici i Novom Vinodolskom. "Tako su se na ovogodišnjem susretu, pored voloderskih folkloraša, u Bujama predstavili i Kanađani u Ukrajinskom plesnom ansamblu "Volya" (Sloboda), potom Anatolian folk dance club iz turskog Istanbula te članovi KUD-a Stenjevec iz Zagreba, prikazavši narodne napjeve, bogate nošnje i narodnu tradiciju krajeva iz kojih dolaze"- ističe predsjednik KUD-a Moslavec Josip Štrok.

iff1

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.