vrt3 mPovodom ovogodišnjih uskršnjih blagdana PULS „MOSLAVAČKI ŠTRK" priprema prigodnu izložbu pisanica koja se će se održati u Vatrogasnom domu Popovača od 10. do 16. travnja.

„Pozivamo sve zainteresirane udruge, ustanove i pojedince da sudjeluju na prigodnoj izložbi „USKRS u POPOVAČI". Na izložbi mogu sudjelovati sve fizičke i pravne osobe s područja Grada Popovače i Sisačko-moslavačke županije, samo unikatnim radovima koji su proizvod ručnog kreativnog rada,(nije uvjet da budu prava jaja). Radovi nemaju funkciju natjecateljskog karaktera već želju da se prikažu različite tehnike oslikavanja jaja (od arhaičnih i tradicionalnih do današnjih novih likovnih izražajnih sredstava). Svi dostavljeni radovi biti će izloženi, a svi izlagači dobiti će priznanje za sudjelovanje. Kako bi izložbu obogatili različitim sadržajem, a vezano uz najveći kršćanski blagdan Uskrs, pored pisanica mogu se izložiti i uskršnji aranžmani i svi ostali predmeti povezani s tematikom Uskrsa, a svi radovi bi trebali biti proizvod ručnog kreativnog rada" – stoji u pozivu popovačke udruge likovnih stvaralaca Moslavački Štrk.
Radove možete dostaviti u Zagrebačku 7 u Popovači (Izvor osiguranje) radnim danom od 12,00 do 15,00 sati, najkasnije do 5. travnja 2017. godine.
Svečano otvorenje izložbe „USKRS u POPOVAČI" bit će uoči Uskrsa, 10. travnja 2017. godine u 18,00 sati.
Za sve ostale informacije možete se obratiti na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..