Početna Vijesti Aktivnosti udruga Kultura Izložba "Lovci-zaštitari prirode" u Kutini
Izložba "Lovci-zaštitari prirode" u Kutini
Ponedjeljak, 25 Travanj 2016 10:23

lovci mPovodom Međunarodnog dana muzeja održava se izložba „Lovci-zaštitari prirode", u organizaciji Muzeja hrvatskog zagorja, Muzeja „Staro selo" Kumrovec i Muzeja Moslavine Kutina.

 

 

lovci 2

Izložba će se održati u Galeriji Muzeja Moslavine u Kutini, u utorak 3. svibnja 2016. godine s početkom u 18,00 sati te će biti otvorena za posjetitelje do 22. svibnja 2016. godine.

lovci 1

lovci 3

Izložbom se želi prikazati djelovanje lovačkih društava u ruralnoj sredini koje se bez obzira na osuvremenjivanje životnih uvjeta nije bitno izmijenilo, a namijenjena je najširem krugu korisnika kao i osnovnoškolcima i srednjoškolcima koji će putem edukativnih radionica provedenih u suradnji s lovačkim društvima, učiti o staništima divljači, očuvanju vrsta, prehranjivanju u vrijeme zimskih mjeseci, vremenu i načinu lova te lovnom turizmu.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.