likovne-radionice-djecje-mLjetne kreativne radionice u organizaciji Popovačke udruge likovnih stvaralaca 'Moslavački štrk' okupljaju sve veći broj polaznika.

"Raste jato "Malih moslavačkih štrka", svakom novom radionicom sve nas je više. Radosni i glasni kao pravi „mali štrki" na drugoj dječjoj likovnoj radionici u organizaciji PULS-a „Moslavački štrk" okupilo se 28 malih Popovčana  željnih druženja i igre. U prvom dijelu dvosatne kreativne aktivnosti slikali su akvarelom na šećernoj podlozi, očarani neobičnim oblicima koji su nastali pod utjecajem slatkog sirupa. Vesela graja na tren se utišala posjetom ekipe iz TV Mreže ali za tren su se mali slikari raspričali o svojim radovima i željama"- kaže voditeljica radionice, predsjendica PULS-a 'Moslavački štrk' Marija Pukec Žigić.likovne-radionice-djecje-4

likovna-radionica-djecja-2

Nakon kratkog odmora, igrajući se u parku, druženje se nastavilo uz novu temu, oslikavanje „sretnih kamenčića" akrilnom bojom, za sebe, mamu, prijatelje....i kamenčića je ponestalo. „Kada ćemo opet slikati, može sutra ..." mala družba je već planirala ali dogovor je dogovor, za tjedan dana, na istom mjestu u isto vrijeme sa novim idejama i igrama. I zato, dragi mali Popovčani, dođite i vi 21.7.2014.u 10 sati, u Dom kulture na naše zajedničko ljetno druženje"- poručuju organizatori.