puls-logoPopovačka udruga likovnih stvaralaca „Moslavački štrk" i Turistička zajednica Grada Popovače pozivaju Vas da sudjelujete na izložbi „MOSLAVAČKE MINIJATURE u Popovači – „PRIČE IZ HRVATSKE" koja će biti održana u sklopu obilježavanja 120. godišnjice rođenja moslavačke slikarice Zorke Sever.


Na izložbi „MOSLAVAČKE MINIJATURE – Priče iz Hrvatske" , sudjelovati mogu likovni umjetnici koji žele dati doprinos u afirmaciji minijature, kao specifičnog likovnog izraza. Sudjelovanjem na izložbi autori će ujedno promovirati snagu i ljepotu likovnog stvaralaštva sredina iz kojih potiču.Svaki autor može sudjelovati sa najviše dva opremljena rada za izlaganje, slobodne teme i tehnike izražavanja. Maksimalna dozvoljena veličina radova (crteža, grafika i slika) je 15 x 15 cm, a skulptura i primjenjenih radova - 15 x 15 x 15 cm.
Uz radove je potrebno je priložiti:
- podatke o svakom radu (naziv, godina nastanka, tehnika, dimenzije)
- osobne podatke (kontakt adresu + broj telefona/mobitela, e-mail)
- kratku biografiju (ono što želite reći o sebi) i izjavu

Autori svoje radove mogu osobno predati ili poslati poštom, do 22.veljače, 2014. na adresu:
PULS „ MOSLAVAČKI ŠTRK"
Zagrebačka 7, 44317 Popovača

Kontakt: Marija Pukec Žigić – 099 81 555 10 e- mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Svečano otvaranje izložbe je 06.ožujka 2014. godine u 18 sati. Izložba traje od 06. ožujka do 28. ožujka 2014. godine. Radovi se vraćaju na trošak autora, a izložba će biti popraćena katalogom.