Početna Vijesti Aktivnosti udruga Vatrogastvo DVD Donja Gračenica plasirao se na državno natjecanje

Najave
DVD Donja Gračenica plasirao se na državno natjecanje
Četvrtak, 26 Rujan 2019 13:02

dvd donja gračenica natjecanje 7 mProteklog vikenda održano je 11. županijsko natjecanje u Desnom Trebarjevu za odrasle.

Sudjelovalo je ukupno 25 ekipa od kojih iz Vatrogasne zajednice Grada Popovače njih šest - DVD Donja Gračenica s četiri ekipe u tri kategorije - Ženska "A" ekipa, Muška "A" ekipa, Muška "B" ekipa 1, Muška "B" ekipa 2. DVD Voloder sudjelovao je s dvije ekipe u dvije kategorije - Ženska "A" ekipa i Muška "A" ekipa.
„Ostvarili smo izvrsne rezultate. Dvije ekipe DVD-a Donja Gračenica plasirale su se na državno natjecanje u Varaždinu sljedeće godine (Ženska "A" ekipa i Muška "B" ekipa). Ostale ekipe nisu uspjele što nam je žao, ali bitno je da su pokazale da se može i da u budućnosti možemo računati na njih te će i dalje braniti boje vatrogasne zajednice i Grada Popovače" – izvijestio je zamjenik zapovjednika VZG-a Popovača Tomislav Jalžečić.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.