Početna Vijesti Aktivnosti udruga Vatrogastvo Mladež ženska DVD-a Voloder ostvarila plasman na državno vatrogasno natjecanje
Mladež ženska DVD-a Voloder ostvarila plasman na državno vatrogasno natjecanje
Utorak, 16 Srpanj 2019 07:50

dvd voloder 13 mPrvi vikend u srpnju održalo se 25. Županijsko natjecanje djece i mladeži VZSMŽ u Desnom Trebarjevu. Natjecanju je pristupilo 117 ekipa u 4 kategorije iz cijele županije sisačko-moslavačke, a od toga 13 ekipa VZG Popovače.


„DVD Voloder nastupio je sa pet ekipa u četiri kategorije, a najbolji plasman ostvarila je ekipa ženske mladeži koja je sa ukupnih 1037,87 bodova osvojila 2. mjesto i time se plasirala na 14. Državno vatrogasno natjecanje mladeži RH.
Velike čestitke cijeloj ženskoj ekipi na čelu sa voditeljicom Slavicom Grgić izrazilo je cijelo vodstvo DVD-a, uz posebne zahvale svim voditeljima na suradnji i pomoći pri ostvarenju ovog velikog rezultata, ali i roditeljima djece na nesebičnoj pomoći i bodrenju naših ekipa.
Ekipi mladeži ženske sada slijedi godina velikih priprema, puno odricanja i napornih treninga u želji za što boljim plasmanom, a vodstvo DVD-a im želi puno sreće te će im u tome pružiti neizmjernu podršku" – poručuju iz DVD-a Voloder.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.