Početna Vijesti Aktivnosti udruga Vatrogastvo Aktivnosti u sklopu programa obilježavanja Mjeseca zaštite od požara i blagdana sv. Florijana
Aktivnosti u sklopu programa obilježavanja Mjeseca zaštite od požara i blagdana sv. Florijana
Utorak, 30 Travanj 2019 14:33

pozari vU okviru obilježavanja Mjeseca zaštite od požara i blagdana sv. Florijana, Vatrogasna zajednica Grada Popovače će u petak, 3. svibnja na Trgu grofova Erdodyja u Popovači u vremenu od 9 do 13 sati održati prezentaciju vozila i opreme kojom raspolaže Zajednica.

Tom prilikom vatrogasce će organizirano posjetiti učenici popovačkih osnovnih škola te polaznici Dječjeg vrtića, a da upoznaju aktivnosti Vatrogasne zajednice, pozvani su i svi ostali građani.
U subotu, 4. svibnja u 17 sati na rasporedu je svečano postrojavanje vatrogasaca na Trgu I. kod Robne kuće nakon kojeg će uslijediti i tradicionalni mimohod vozila središtem Popovače. Program se nastavlja u Podbrđu gdje će kod kapele sv. Florijana biti održano misno slavlje, a potom i zajedničko druženje okupljenih vatrogasaca i mještana u novouređenom vatrogasnom spremištu.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.