dvd podbrde mČlanovi DVD-a Podbrđe na ovogodišnjoj su skupštini izrazili iznimno zadovoljstvo činjenicom da je ovih dana uspješno privedeno kraju uređenje prostorija vatrogasnog spremišta u kojemu je i održan ovaj susret.


„Završili su uređenje kuhinje, sanitarnog čvora i dvorane u kojoj se trenutno nalazimo. Postavljeno je centralno grijanje u svim prostorijama spremišta, tako da sada sve aktivnosti DVD-a kao jedine udruge u naselju, možemo provoditi ovdje u adekvatnim uvjetima. Preostaje još objekt opremiti potrebnim inventarom i staviti vanjsku fasadu"- istaknuto je u okviru Izvješća Upravnog odbora i Zapovjedništva Društva.
DVD Podbrđe u protekloj je godini tradicionalno bio domaćin središnjoj proslavi Dana sv. Florijana za čitavu Vatrogasnu zajendicu Grada Popovače, a članovi su dali svoj doprinosu u realizaciji brojnih ostalih programa provedenih na području Grada. Društvo lani u samom naselju nije imalo intervencija, a Planom rada za 2019. godinu je, među ostalim, obuhvaćen i rad na popularizaciji društva.
Kroz dodjelu prigodnih priznanja i plaketa, DVD Podbrđe izrazilo je zahvalnost svojim članovima za jubilarne godišnjice njihova aktivnog angažmana u Društvu, a čestitke na uspješnom radu uputili su im, pored ostalih gostiju, zamjenik sisačko- moslavačkog župana Roman Rosavec, zamjenik gradonačelnika Grada Popovače Ivan Križanić te predsjednik Vatrogasne zajednice Zvonimir Kondres.