Početna Vijesti Aktivnosti udruga Vatrogastvo Izabrano novo rukovodstvo DVD-a Potok

Najave
Izabrano novo rukovodstvo DVD-a Potok
Srijeda, 13 Veljača 2019 20:55

dvd potok mNa ovogodišnjoj skupštini Dobrovoljnog vatrogasnog društva Potok izabrano je novo vodstvo DVD-a. Za predsjednika Društva imenovan je Vlado Zajec, a zapovjednika Marijan Dečman. Dužnost tajnika i dalje će obavljati Josip Kanceljak.


U okviru predstavljanja Izvješća o radu Upravnog odbora i Zapovjedništva, naglašena je iznimno kvalitetna suradnja sa Mjesnim odborom i udrugama koje djeluju u ovom naselju, a što se posebno očitovalo i u okviru organizacije tradicionalnog obilježavanja blagdana Velike Gospe u Potoku i manifestacije Marijanski susreti. „Tom prilikom uspješno smo organizirali 34. po redu vatrogasno natjecanje KUP Potoka za djecu i mladež. Društvo je održavalo dobru suradnju i sa gradskom Vatrogasnom zajednicom te se odazvalo svim aktivnostima koje su organizirane na toj razini. Održavali smo preventivne akcije te u 2018. evidentirali šest intervencija među kojima srećom nije bilo požara"- naglasili su u DVD-u Potok te izrazili iznimno zadovoljstvo odazivom svojih članova na intervencije. „ Djeca su nažalost prošle godine nastupila samo na dva natjecanja. Jedno od njih je županijsko natjecanje u Desnom Trebarjevu gdje su izborila 12. mjesto, dok su na KUP-u Antun Brlaković u Popovači obranila prvo mjesto i prijelazni pehar iz 2017. godine. Ukupno rezimirajući ipak možemo biti zadovoljni radom s djecom, posebno mladeži"- zaključilo je vodstvo DVD-a Potok.
Među ostalim gostima skupštinu DVD-a Potok pozdravili su predsjednik Gradskog vijeća Ivica Keser, predsjednik gradske Vatrogasne zajednice Zvonimir Kondres te njezin zapovjednik Željko Ovčar.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.