Početna Vijesti Aktivnosti udruga Vatrogastvo Skupština DVD-a Osekovo
Skupština DVD-a Osekovo
Subota, 24 Ožujak 2018 11:05

dvd osekovo skupština 3 mJučer je održana redovna godišnja skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Osekovo.


Kako je navedeno u Izvješću o radu Upravnog odbora i zapovjedništva požara u njihovom rajonu tijekom 2017. godine na sreću nije bilo.
„S obzirom da požara na našem području nije bilo, nije bilo potrebe ni za hitnim intervencijama. Tome je možda i pridonijela edukacija djece i roditelja koju smo proveli. Sudjelovali smo u obrani od požara u Dalmaciji, a naše kombi vozilo poslužilo je i DVD-u Donja Gračenica i Potok za potrebe natjecanja. Redovito smo, kao i prošlih godina, pregledavali i čistili vozilo i opremu te spremište. Uspjeli smo nabaviti nešto novih cijevi i bateriju" – stoji u izvješću o radu za prošlu godinu.
Skupštini su nazočili i zamjenik župana SMŽ Roman Rosavec, zamjenik gradonačelnika Grada Popovače Ivan Križanić te predsjednik VZG Popovače Zvonimir Kondres, koji je ovim putem i dodijelio prigodne spomenice.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.