Početna Vijesti Aktivnosti udruga Vatrogastvo DVD Donja Jelenska jedina udruga u selu
DVD Donja Jelenska jedina udruga u selu
Utorak, 20 Ožujak 2018 14:05

dvd donja jelenska 2 mOdržana je redovna godišnja skupština DVD-a Donja Jelenska na kojoj je naglašeno kako je to jedina aktivna udruga u selu.


„Već niz godina ne napredujemo niti sudjelujemo na vatrogasnim natjecanjima, ali redovito obavljamo sve obaveze i dužnosti koje se od nas očekuju te se nastojimo odazvati na vježbe našeg požarnog rajona. Ovo je jedina aktivna udruga u našem selu, a iznimno nam je važno njeno postojanje, jer selom dominira veliki broj starijih ljudi, kao i drvenih objekata pa nam je svakako cilj da DVD ostane aktivan. Svojom opremom zadovoljavamo vatrogasni minimum. Od radova nam je najpotrebnija reparatura cisterne koja propada, a bila bi nam od velike koristi" – stoji u Izvješću.
Uz ostale goste, skupštini je bio nazočan i gradonačelnik Grada Popovače Josip Mišković.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.