Početna Vijesti Aktivnosti udruga Vatrogastvo Pohvaljen odaziv članova DVD-a Podbrđe na sve aktivnosti

Najave

Pohvaljen odaziv članova DVD-a Podbrđe na sve aktivnosti
Utorak, 06 Ožujak 2018 11:37

dvd podbrde mNa godišnjoj skupštini DVD-a Podbrđe Upravni odbor i zapovjedništvo izrazili su zadovoljstvo činjenicom da je tijekom 2017. nastavljeno uređenje njihova vatrogasnog spremišta.


„Uz podršku Sisačko- moslavačke županije, Županijske Vatrogasne zajednice te Grada Popovače na objektu su ugrađena vrata i prozori te nadležnima ovim putem još jednom zahvaljujemo na razumijevanju i pomoći. Nadamo se da ćemo u dogledno vrijeme uspjeti završiti uređenje sanitarija i ostalog kako bi spremište u potpunosti stavili u funkciju"- istaknuto je u okviru predstavljanja Izvješća o radu Društva.
DVD Podbrđe u protekloj godini nije imalo intervencija u svom naselju, što svjedoči o kvalitetno provedenim preventivnim aktivnostima. Članovi su kroz godinu kontinuirano brinuli o vatrogasnoj opremi te sukladno mogućnostima nabavljali novu. Tradicionalno su bili domaćini središnjeg programa proslave blagdana sv. Florijana za cijelu Vatrogasnu zajednicu Grada Popovače u sklopu koje su organizirali i svečano misno slavlje kod istoimene kapelice u svom naselju. Društvo je bilo aktivno uključeno i u program obilježavanja Dana Grada kao i u organizaciju
Vatrogasnog kupa mladeži „Antun Brlaković" u Popovači. Članovi su, naglašeno je, također sudjelovali i na vatrogasnoj vježbi VZG Popovača u Voloderu na objektu pilane Kovačević. Kako je zaključeno, odaziv članova na sve akcije bio je iznimno dobar.
Među ostalim gostima skupštinu DVD-a Podbrđe pozdravili su gradonačelnik Josip Mišković te zapovjednik Vatrogasne zajednice Grada Popovače Željko Ovčar.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.