dvd slatina mDobrovoljno vatrogasno društvo Moslavačka Slatina na ovogodišnjoj je skupštini podsjetilo kako u svom naselju tijekom protekle godine nije imalo intervencija.


Predsjednik DVD-a Dubravko Kovačić je predstavljajući izvješće o radu među ostalim naglasio kontinuiranu provedbu preventivnih aktivnosti, sudjelovanje u aktivnostima koje je organizirala Vatrogasna zajednica Grada Popovače te redovito čišćenje i održavanje opreme, vozila te unutarnjeg i vanjskog prostora Vatrogasnog doma.
Na skupštini je DVD Moslavačka Slatina primio dva nova člana te su za 10- godišnji aktivan rad u društvu dodijeljena prigodna priznanja koja je jubilarcima uručio predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Popovače Zvonimir Kondres. Članovi DVD- Moslavačka Slatina među ostalim planovima za ovu godinu istaknuli su bojanje fasade na Vatrogasnom domu.
Uz predstavnike prijateljskih društava s područja Grada Popovače i okolice, skupštinu DVD-a Moslavačka Slatina pozdravio je i zamjenik gradonačelnika Ivan Križanić koji se ovom prilikom osvrnuo i na određena infrastrukturna pitanja ovog naselja. „Završeni su svi potrebni natječaji za izgradnju prve i druge faze vodovoda Moslavačka Slatina, izabran je dakle izvođač radova i s prvim danima povoljnih vremenskih uvjeta očekujemo početak radova. Ovih dana su u suradnji sa gradskim Komunalnim servisima inicirani i radovi na čišćenju zapuštenog zemljišta ovdje u središtu sela pokraj crkve u kojoj se ove godine očekuje mlada misa. Kroz potpore koje dajemo aktivnostima vjerskih zajednica, sudjelovat ćemo i u nastavku uređenja samog objekta crkve"- naglasio je Križanić.