Početna Vijesti Aktivnosti udruga Vatrogastvo Ivančica Furda ponovno izabrana za predsjednicu DVD-a Podbrđe

Najave
Ivančica Furda ponovno izabrana za predsjednicu DVD-a Podbrđe
Utorak, 21 Veljača 2017 14:39

dvd podbrde mČlanovi DVD-a Podbrđe na ovogodišnjoj su skupštini podsjetili kako su i lani uspješno odradili domaćinstvo središnjoj proslavi blagdana sv. Florijana na razini cijele Vatrogasne zajednice Grada Popovače.


'Uz pomoć Vatrogasne i Turističke zajednice Grada Popovače organizirali smo svetu misu i proslavu blagdana zaštitnika vatrogasaca kojoj su nazočili predstavnici svih društva. Naši članovi aktivno su se uključili u proslavu Alojzijeva u Popovači kao i u pripremu vatrogasnog kupa mladeži Antun Brlaković, a sudjelovali smo i na vježbi održanoj na objektu popovačke osnovne škole. Nastavili smo brinuti o našoj opremi i sukladno mogućnostima nabavljali novu. O kvalitetno provedenoj preventivi najbolje svjedoči činjenica da nismo imali intervencija u naselju"- istaknuli su iz DVD-a Podbrđe te s ponosom podsjetili kako je lani, zahvaljujući podršci Grada Popovače i Sisačko- moslavačke županije, njihovo vatrogasno spremište konačno dobilo krovište, a u planu im je daljnje uređenje ovog objekta.
Na ovogodišnjoj je skupštini Ivančica Furda ponovno izabrana za predsjednicu DVD-a Podbrđe, a pozdravnu riječ su uputili sisačko- moslavački župan Ivo Žinić, gradonačelnik Josip Mišković te predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Popovače Zvonimir Kondres.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.