dvd podbrde mČlanovi DVD-a Podbrđe na ovogodišnjoj su skupštini podsjetili kako su i lani uspješno odradili domaćinstvo središnjoj proslavi blagdana sv. Florijana na razini cijele Vatrogasne zajednice Grada Popovače.


'Uz pomoć Vatrogasne i Turističke zajednice Grada Popovače organizirali smo svetu misu i proslavu blagdana zaštitnika vatrogasaca kojoj su nazočili predstavnici svih društva. Naši članovi aktivno su se uključili u proslavu Alojzijeva u Popovači kao i u pripremu vatrogasnog kupa mladeži Antun Brlaković, a sudjelovali smo i na vježbi održanoj na objektu popovačke osnovne škole. Nastavili smo brinuti o našoj opremi i sukladno mogućnostima nabavljali novu. O kvalitetno provedenoj preventivi najbolje svjedoči činjenica da nismo imali intervencija u naselju"- istaknuli su iz DVD-a Podbrđe te s ponosom podsjetili kako je lani, zahvaljujući podršci Grada Popovače i Sisačko- moslavačke županije, njihovo vatrogasno spremište konačno dobilo krovište, a u planu im je daljnje uređenje ovog objekta.
Na ovogodišnjoj je skupštini Ivančica Furda ponovno izabrana za predsjednicu DVD-a Podbrđe, a pozdravnu riječ su uputili sisačko- moslavački župan Ivo Žinić, gradonačelnik Josip Mišković te predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Popovače Zvonimir Kondres.