dvd potok mNa ovogodišnjoj skupštini DVD-a Potok izabrano je novo vodstvo društva te je za predsjednika imenovan Damir Škojo, za dopredsjednika Marijan Pilski a zapovjednika Vlado Zajec.


Predstavljajući Izvješće o radu u protekloj godini, Upravni odbor i Zapovjedništvo DVD-a Potok s posebnim ponosom naglasili su rad s mladima i njihove zavidne rezultate postignute na takmičenjima. „Dječaci su nastupili na 13 natjecanja izborivši sedam prvih, dva druga i jedno treće mjesto na županijskoj razini, dok su djevojčice u uokviru nastupa na ukupno 10 takmičenja osvojile pet prvih mjesta od kojih jedno na županijkom natjecanju. Kako bi ih nagradili za njihov trud i rezultate, organizirali smo im izlet u toplice"- istaknuto je u Izvješću.

dvd potok 1

dvd potok 2

dvd potok 3
Tijekom prošle godine DVD Potok evidentirao je pet intervencija od čega tri tehničke intervencije, jedan požar dimnjaka i jedan požar gospodarskog objekta."Na intervencije smo se uredno odazivali i izlazili u najkraćem mogućem roku. Sudjelovali smo u obilježavanju Mjeseca borbe protiv požara i blagdana sv. Florijana, provodili definirane preventivne i edukacijske mjere te aktivno sudjelovali na natjecanjima. Nastavili smo njegovati kvalitetnu suradnju sa svim ostalim udrugama u selu te Mjesnim odborom, a posebno u okviru pripreme programa obilježavanja blagdana Velike Gospe"- podsjetili su iz DVD-a Potok zaključivši kako je u 2016. društvo ukupno utrošilo preko 600 radnih sati.

dvd potok 4

dvd potok 5
Ovogodišnja skupština tradicionalno je bila i prilika da se članovima uruče priznanja za dugogodišnji aktivan angažman u društvu, a na uspješnom radu DVD-u Potok su, među ostalima, čestitali zamjenica gradonačelnika Ana Strilić kao i predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Popovače Zvonimir Kondres te predsjednik Mjesnog odbora Branko Gregurek.

dvd potok 6

dvd potok 8