Početna Vijesti Aktivnosti udruga Vatrogastvo DVD Voloder održao 123. godišnju skupštinu
DVD Voloder održao 123. godišnju skupštinu
Utorak, 05 Travanj 2016 14:04

dvd voloder mU okviru osvrta na rad društva u protekloj godini, na skupštini DVD-a Voloder posebno je istaknut rad s djecom i mladeži.


„Tijekom četveromjesečnog razdoblja odazvali smo se na šest natjecanja s 15 ekipa. Bez obzira na ovogodišnje rezultate u kojima su izostala prva mjesta na koja smo navikli u proteklim razdobljima, zahvaljujemo i čestitamo svim natjecateljima i njihovim roditeljima te voditeljima koji su odvojili svoje vrijeme za rad s ekipama. Pomoć pri odlasku na natjecanja pružili su nam DVD-i Osekovo i Gornja Jelenska te Vatrogasna zajednica"- naglasio je u izvješću o radu predsjednik DVD-a Voloder Zvonimir Kondres.

dvd voloder1

dvd voloder2

dvd voloder3
Tijekom 2015. godine društvo je evidentiralo tri intervencije. Kako je naglašeno, do 1. svibnja njihovo područje djelovanja pokrivao je DVD Popovača budući je navalno vozilo voloderskog DVD-a bilo iznajmljeno DVD-u Stružec za potrebe privredne djelatnosti čime je i ovo društvo steklo određeni dodatni prihod. „Koristimo priliku da uputimo zahvalu DVD-u Stružec i DVD-u Popovača na uspješnoj suradnji koja svakako treba biti primjer i drugim društvima"- rekao je Kondres. Kako je zaključio, rad društva proveden je na zadovoljavajućoj razini, no uz snažniji angažman svih članova rezultati bi mogli biti još kvalitetniji. Najveći problem je, istaknuo je u završnoj riječi Kondres, nedostatak voditelja.

dvd voloder4

dvd voloder5
Pored usvajanja Plana rada za naredno razdoblje, na 123. godišnjoj skupštini DVD-a Voloder dodijeljena su i priznanja članovima za 10, 30 odnosno 40 godina aktivnog rada u društvu.

dvd voloder6

dvd voloder7
Među ostalim brojnim gostima skupštinu su pozdravili predsjednik Županijske Vatrogasne zajednice Mijo Brlečić, kao i gradonačelnik Josip Mišković koji je posebno zahvalio brojnoj djeci i mladeži članovima te pohvalio činjenicu da DVD Voloder, iako nije stožerno društvo, aktivno sudjeluje u gospodarskim aktivnostima.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.