dvd gj mPredstavljen prošlogodišnji rad i usvojen plan i program za 2016. godinu na godišnjoj skupštini DVD-a Gornja Jelenska.


Rad tijekom protekle godine ocijenjen je „polu uspješnim" u pozdravnoj riječi zapovjednika društva Miroslava Belinića: „Iako smo kao društvo bili dosta aktivni kada uzmemo u obzir razne akcije koje smo organizirali, manifestacije kojima smo se odazvali, intervencije koje smo odradili, opet ostaje onaj problem s vatrogasnim domom kojeg još uvijek nismo ni krenuli raditi. A kako bismo i mogli kada ono najbitnije još stoji neodrađeno – premještanje trafostanice."

dvd gj 1
Osvrnuvši se na rad s djecom primjećuje se znatan pad obzirom na sve manji broj mještana Gornje Jelenske. Tijekom prošle godine radili su sa svega jednom ekipom što je u usporedbi s prijašnjim godinama zaista malena brojka. U planiranom radu za iduće dvije godine DVD namjerava nastavak započetih prošlogodišnjih aktivnosti. Cilj društva je u što skorije vrijeme riješiti problematiku premještaja trafostanice te pokrenuti gradnju vatrogasnog doma, ali i poticati mještane na učlanjenje u DVD.

dvd gj 2

Na samom kraju službenog dijela skupštine, podijeljena su vatrogasna priznanja članovima, dok su se uvaženi gosti među koji su bili gradonačelnik Grada Popovače Josip Mišković i predsjednik VZ Grada Popovače Zvonimir Kondres, obratili s riječima pohvale i podrške kroz ostvarivanje planiranih ciljeva.

(Fotogradije: http://www.gornja-jelenska.net/ )