dvd podbrde mOdaziv članova DVD-a Podbrđe svim aktivnostima bio je iznimno dobar, istaknuto je na ovogodišnjoj skupštini društva.


Upravni odbor i zapovjedništvo sastajali su se prema ukazanoj potrebi, a naglašeno je i aktivno sudjelovanje na sjednicama gradske Vatrogasne zajednice. „Tradicionalno smo i protekle godine organizirali proslavu u povodu obilježavanja blagdana sv. Florijana uz svetu misu za sva društva u sastavu Zajednice te mještane Podbrđa. Naši članovi svoj su doprinos dali i organizaciji programa Alojzijeva u Popovači, kao i vatrogasnog kupa mladeži 'Antun Brlaković'"- istaknuto je u izvješću Upravnog odbora i Zapovjedništva.

dvdpodbrde1

dvdpodbrde2

dvd podbrde3

dvd podbrde7
Kako je ocijenjeno, DVD Podbrđe uspješno je provodilo preventivne aktivnosti što potvrđuje činjenica da društvo u svom naselju tijekom prošlogodišnjeg razdoblja nije imalo intervencija.
Među ostalim odrednicama Plana rada DVD-a Podbrđe posebno je naglašena rekonstrukcija vatrogasnog spremišta društva koja je uvrštena i u Plan Proračuna Grada Popovače za ovu godinu. Riječ je o investiciji procijenjene vrijednosti 150.000,00 kuna.

dvd podbrde4

dvd podbrde5

dvd podbrde8
Na ovogodišnjoj skupštini dodijeljena su priznanja članovima društva za višegodišnji aktivan rad, a u DVD Podbrđe primljeno je i troje novih članova.
Pored ostalih gostiju, zahvalu DVD-u Podbrđe na snažnom angažmanu u vatrogastvu kao i ostalim aspektima društvenog života lokalne zajednice, u ime Grada Popovače izrazila je zamjenica gradonačelnika Ana Strilić kao i predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Popovače Zvonimir Kondres.dvd podbrde6