kup mU sklopu programa u povodu obilježavanja Dana Grada održan tradicionalni Vatrogasni kup djece i mladeži „Antun Brlaković" koji je ove godine na prostoru Sportskog parka 'Moslavac' okupio oko 1000 sudionika.


U sklopu ovog susreta kojeg već 17 godina zaredom organizira Vatrogasna zajednica Grada Popovače, a u suradnji s Hrvatskom vatrogasnom zajednicom, natjecale su se 73 ekipe djece i mladeži.

kup 1
Kupu 'Antun Brlaković' već tradicionalno su se odazvale ekipe djece i mladeži dobrovoljnih vatrogasnih društava iz svih krajeva Hrvatske, a izrazivši im dobrodošlicu na tome im je srdačno zahvalio predsjednik Gradske Vatrogasne zajednice Zvonimir Kondres podsjetivši na značaj vatrogastva na području Grada Popovače.

kup 4
U ime Grada Popovače okupljene je pozdravila predsjednice Gradskog vijeća Marija Starčević poželjevši svima uspješne rezultate i u budućim natjecanjima, ali i potaknula na češća organiziranja ovakvih događanja. Među ostalim uzvanicima, Vatrogasnom kupu djece i mladeži nazočio je i počasni predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice Teodor Fricki te sponzori koji su se uz predsjednika VZG Popovače zahvalili na sudjelovanju i čestitali pobjednicima.

kup 6

kup 7

kup 3

kup 2

U kategoriji ženske mladeži u dobi od 12 do 16 godina najuspješnija bila je ekipa DVD-a Bedekovčina dok su u istoj dobnoj grupi među dječacima prvo mjesto izborili članovi DVD-a Gardinovec. U konkurenciji ekipa dječaka u dobi od 6 do 12 godina najbolji rezultat ostvario je DVD Repušnica II, a među djevojčicama u toj kategoriji članice DVD-a Potok.

 

Rezultati- "Antun Brlaković" Popovača 2015.