antun-brlakovic-mU Popovači je u sklopu programa u povodu obilježavanja Dana Grada održan tradicionalni Vatrogasni kup djece i mladeži „Antun Brlaković" koji je ove godine na prostoru Sportskog parka 'Moslavac' okupio oko 1400 sudionika.

U sklopu ovog susreta kojeg već 16 godina zaredom organizira popovačka Vatrogasna zajednica natjecalo se 105 ekipa među kojima 60 skupina djece i 45 ekipa mladeži.

antun-brlakovic-9

antun-brlakovic-10

antun-brlakovic-11

antun-brlakovic-13

antun-brlakovic-14

antun-brlakovic-15
Kupu 'Antun Brlaković' već tradicionalno su se odazvale ekipe djece i mladeži dobrovoljnih vatrogasnih društava iz svih krajeva Hrvatske, a izrazivši im dobrodošlicu na tome im je srdačno zahvalio predsjednik Gradske Vatrogasne zajednice Zvonimir Kondres podsjetivši na značaj vatrogastva na području Grada Popovače.antun-brlakovic-2

antun-brlakovic-3
U ime Grada Popovače i kupu nazočne predsjednice Gradskog vijeća Marije Starčević, okupljene je pozdravila zamjenica gradonačelnika Ana Strilić te istaknula iznimnu vrijednost ovakvih oblika druženja djece i mladeži. Među ostalim uzvanicima, Vatrogasnom kupu djece i mladeži nazočio je i počasni predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice Teodor Fricki.

antun-brlakovic-4
U kategoriji ženske mladeži u dobi od 12 do 16 godina najuspješnija bila je ekipa DVD-a Bedekovčina dok su u istoj dobnoj grupi među dječacima prvo mjesto izborili članovi DVD-a Gardinovec. U konkurenciji ekipa dječaka u dobi od 6 do 12 godina najbolji rezultat ostvario je DVD Dapci, a među djevojčicama u toj kategoriji članice DVD „Sunja- Greda" iz Sunje.

antun-brlakovic-5

antun-brlakovic-6

antun-brlakovic-7

antun-brlakovic-8

antun-brlakovic-1

REZULTATI - KONAČNI POREDAK ODJELJENJA 16. KUP DJECE I MLADEŽI ANTUN BRLAKOVIĆ 2014