dvd-podbrdr-skupstina-2014-mNastavak izgradnje vatrogasnog spremišta jedna je od prioritetnih aktivnosti obuhvaćenih Planom rada DVD-a Podbrđe za ovu godinu- istaknuto je to na skupštini društva koje inače obuhvaća 43 člana.


Kako je naglašeno, realizacija ovog planiranog projekta je izostala uslijed pokretanja postupka legalizacije tog objekta pa će ista nastaviti ove godine.
„Naši su članovi i protekle godine bili aktivno angažirani u organizaciji i uređenju okoliša povodom obilježavanja blagdana sv. Florijana, zaštitnika vatrogasaca 4. svibnja kada smo tradicionalno bili domaćini skupu naše Vatrogasne zajednice. Nisu izostale ni aktivnosti vezane za kontinuirano održavanje vatrogasne opreme odnosno one usmjerene na zaštitu od požara, kojih, podsjećamo, lani nismo imali. Šestero naših mladih članova uputili smo na tečaj osposobljavanja za zvanje ispitani vatrogasac, a nam daju za pravo nadati se i povratku na natjecateljske terene"- istaknuo je predsjednik DVD-a Podbrđe Ivan Jakovljević predstavljajući Izvješće o radu društva za prošlu godinu.

dvd-podbrdr-skupstina-2014-2

dvd-podbrdr-skupstina-2014-1

dvd-podbrdr-skupstina-2014-3

dvd-podbrdr-skupstina-2014-4
Među ostalim aktivnostima, Planom rada za ovu godinu DVD Podbrđe predviđa i nastavak rada na vatrogasnoj prevenciji i nabavku opreme sukladno financijskim mogućnostima, rad na popularizaciji društva kao i hitnu izradu krovišta na spremištu.

dvd-podbrdr-skupstina-2014-5

dvd-podbrdr-skupstina-2014-6

dvd-podbrdr-skupstina-2014-7

dvd-podbrdr-skupstina-2014-8
Podršku radu DVD-a Podbrđe među ostalim su gostima izrazili gradonačelnik Josip Mišković i predsjednik Vatrogasne zajednice Zvonimir Kondres, a posebno svečan dio skupštine predstavljala je dodjela priznanja članovima za dugogodišnji, jubilarni rad u društvu.