skupstina dvd potok-mNa 120.  redovnoj godišnjoj skupštini dobrovoljnog vatrogasnog društva Potok podijeljena su priznanja za dugogodišnji rad u tom društvu, među nagradama su istaknute nagrada Ljubici Dolenčić za čak 60 godina rada u društvu, a nagradu veteran vatrogastva dobio je Ivan Gregurek koji je obnašao brojne dužnosti u vatrogastvu.

Na skupštini je predsjednik Mjesnog odbora Potok Branko Gregurek istaknuo značaj tog društva za naselje Potok jer osim što gase požare sudjeluju i u svim manifestacijama koje se odvijaju u toj sredini. Tajnik DVD Potok Vlado Zajec rekao je kako su se Upravni odbor i zapovjedništvo sastali 10 puta, radilo se na osposobljavanju članstva i preventivi.

skupstina dvd potok-1

skupstina dvd potok-2
"Imali smo i jednu intervenciju na gospodarskom objektu gdje smo spriječili veliku materijalnu štetu. Uredili smo vatrogasnu garažu, sudjelovali u proslavi blagdana Velike Gospe i organizirali tradicionalno vatrogasno natjecanje u Potoku, treba istaknuti i izvrsnu suradnju s VZO Popovača"-naglasio je Zajec.
Gradonačelnik Popovače Josip Mišković čestitao je vatrogascima DVD Potok 120 godina djelovanja te istaknuo značaj vatrogastva na području naselja Potok.
"Iako DVD Potok nije stožerno društvo svoje obveze izvršava kvalitetno, a osobito je značajno što se preko ugovora s Inom zaposlio i dio vatrogasaca. Grad Popovača je u okviru svojih mogućnosti pomogao rad DVD Potok, a to će i dalje činiti"-istaknuo je Mišković.