docek-dvd-dg-mČlanovi muške A i muške B ekipe Dobrovoljnog vatrogasnog društva Donja Gračenica jučer su se vratili iz Francuske gdje su nastupili na Vatrogasnoj olimpijadi izborivši iznimne rezultate.

U središtu Donje Gračenice dočekali su ih brojni mještani, predstavnici ostalih DVD-a s područja Grada Popovače kao i gradonačelnik Josip Mišković koji im je, čestitavši na odličnim rezultatima, uputio i izraz velike zahvale te im poručio kako u pravom smislu predstavljaju ponos ne samo svoje sredine, već i Sisačko- moslavačke županije odnosno Hrvatske u cjelini.

docek-dvd-dg-1

docek-dvd-dg-2

docek-dvd-dg-5
„Uložili smo silan trud koji je urodio odličnim rezultatima i dostojnim predstavljanjem na ovom, najvećem međunarodnom natjecanju vatrogasaca. Od ukupno 73 natjecateljske ekipe u muškoj A kategoriji izborili smo 15. mjesto, dok je naša B ekipa osvojila 6. mjesto među 36 ekipa"- izvijestili su predsjednik društva Zdravko Brezak i zapovjednik Marijan Topolski.

docek-dvd-dg-9
Srdačne čestitke donjogračanskim je vatrogascima izrazio i zapovjednik gradske Vatrogasne zajednice Željko Ovčar, a na samom natjecanju u Francuskoj podršku su im ukazali predsjednik Vatrogasne zajednice Zvonimir Kondres i zamjenik gradonačelnika Dragan Šarčević. „U osam godina ekipe DVD-a Donja Gračenica čak su se dva puta plasirale na Olimpijadu. Na ovogodišnjem natjecanju sudjelovala je 151 vatrogasna ekipa iz 25 zemalja. Svi smo iznimno ponosni i zadovoljni rezultatima koje su izborili članovi DVD-a Donja Gračenica"- zaključio je predsjednik gradske Vatrogasne zajednice Zvonimir Kondres.docek-dvd-dg-4

docek-dvd-dg-8

dvd-dg-docek-10

docek-dg-11

docek-dg-12

docek-dg-13

Vatrogasna olimpijada u Francuskoj:

vatrogasna-olimpijada1

vatrogasna-olimijada3

vatrogasna-olimpijada2

vatrogasna-olimpijada-6

vatrogasna-olimpijada3

olimpijada8

olimpijada9

olipijada7