vatrogasni kup abrlakovic-mU Popovači je održan Vatrogasni kup djece i mladeži „Antun Brlaković" koji je okupio više od 1000 sudionika.


U sklopu ovog susreta kojeg već 15 godina zaredom organizira popovačka Vatrogasna zajednica natjecalo se s 90 ekipa među kojima 50 skupina djece i 40 ekipa mladeži.

vatrogasni kup abrlakovic-1

vatrogasni kup abrlakovic-2

vatrogasni kup abrlakovic-3

vatrogasni kup abrlakovic-4
Kupu 'Antun Brlaković' već tradicionalno su se odazvale ekipe djece i mladeži dobrovoljnih vatrogasnih društava iz svih krajeva Hrvatske, a izrazivši im dobrodošlicu na tome im je srdačno zahvalio predsjednik Gradske Vatrogasne zajednice Zvonimir Kondres podsjetivši na značaj vatrogastva na području Grada Popovače.
U ime Grada Popovače okupljene je pozdravila zamjenica gradonačelnika Ana Strilić te istaknula iznimnu vrijednost ovakvih oblika druženja djece i mladeži.vatrogasni kup abrlakovic-5

vatrogasni kup abrlakovic-6
Među ostalim uzvanicima, Vatrogasnom kupu djece i mladeži nazočio je i počasni predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice Teodor Fricki.
U kategoriji ženske mladeži u dobi od 12 do 16 godina najuspješnija bila je ekipa DVD-a Nuštar čiji su članovi bili najbolji također i u istoj dobnoj grupi među dječacima. U konkurenciji ekipa dječaka u dobi od 6 do 12 godina najbolji rezultat ostvario je DVD Nove Plavnice i Križ. Cesta, a među djevojčicama u toj dobi DVD Okoli.vatrogasni kup abrlakovic-7

vatrogasni kup abrlakovic-8

vatrogasni kup abrlakovic-9

vatrogasni kup abrlakovic-10