dvd-podbrde-mDVD Podbrđe tijekom prošle godine bilo je aktivno, a najveći problem predstavlja im nedostatak mladeži zainteresirane za rad u vatrogastvu pa društvo na okupu drže stariji članovi- istaknuto je na skupštini DVD-a Podbrđe na kojoj je za predsjednika izabran Ivan Jakovljević, a za zapovjednika društva Franjo Prosenik.

Početkom godine DVD Podbrđe započelo je aktivnosti na uređenju spremišta, okoliša i opreme. Članovi su tijekom prošle godine sudjelovali u organizaciji susreta, proslava i natjecanja na razini općinske Vatrogasne zajednice , a na kraju školske godine okupljena je i mladež starija od 16 godina. Kako je izvijestila tajnica društva Biserka Duhaček predstavljajući izvješće o radu društva, cilj društva bio je animirati mlade mještane za rad u DVD-u. „Budući je njihov interes izostao, uz dopuštenje vodstva njihova DVD-a u ekipu smo uključili mlade vatrogasce iz DVD-a Gornja Jelenska koji su pokazali iznimnu volju i angažiranost. Ekipa je sudjelovala na natjecanju u Potoku pa posebnu zahvalu ovim putem upućujemo Zdenku Buiću i zapovjedniku Franji Proseniku koji su odradili sve pripreme za to takmičenje"- podsjetila je Duhaček.dvd-podbrde1

dvd-podbrde2

dvd-podbrde3

dvd-podbrde4
Pored ostalih aktivnosti, DVD Podbrđe tijekom ove godine planira izgradnju krovišta na vatrogasnom spremištu kao i legalizaciju tog objekta. Među brojnim gostima skupštine bili su i zamjenik općinskog načelnika Dragan Šarčević, zapovjednik Vatrogasne zajednice Općine Popovača Miroslav Belinić te dopredsjednik iste Vlado Dutković.

dvd-podbrde5

dvd-podbrde6

dvd-podbrde7

dvd-podbrde9