skupstina-dvd-voloder-mU okviru predstavljanja izvješća o radu u proteklom razdoblju, DVD Voloder poseban ponos istaknuo je svojim radom sa djecom i mladima.
Predsjednik DVD-a Zvonimir Kondres podsjetio je kako se u društvu provodi aktivan rad s djecom starosne dobi od 6 do 12 godina koja su uspješno nastupila na brojnim natjecanjima, ali su u 2012. godini formirane i ekipe ženske i muške mladeži od 12 do 16 godina. „Ekipa muške djece nije ostvarila zapaženije rezultate dok je ženska dječja ekipa bila iznimno uspješna izborivši, među ostalim, prvo mjesto na Županijskom natjecanju u Lekeniku kao i u Popovači. Ženska mladež bila je prva u Sunji. Za svoj ozbiljan i discipliniran pristup u radu te odlične rezultate nagrađena je i sedmodnevnim boravkom u kampu vatrogasne mladeži u Fažani"- istaknuo je Kondres te pored ostalih aktivnosti podsjetio i na organizaciju vatrogasnog memorijalnog natjecanja 'Molnar- Dolenčić koje je okupilo 18 ekipa djece u dobi između 6 i 12 godina.
skupstina-dvd-voloder-1
skupstina-dvd-voloder-2
skupstina-dvd-voloder-12
skupstina-dvd-voloder-3

Zapovjedništvo DVD-a Voloder tijekom prošle je godine imalo šest intervencija i svaka od njih uredno je odrađena. Izlazak je bio pravovremen i odaziv vatrogasaca dobar. Plan rada društva za ovu godinu obuhvaća i dovršenje radova na uređenju garaže i spremišta.
skupstina-dvd-voloder-13
skupstina-dvd-voloder-4
skupstina-dvd-voloder-5
skupstina-dvd-voloder-6

„Iza naših triju stožernih DVD-a, ovo društvo je prvo u Općini na koje se možemo osloniti da je u stanju samostalno izvesti intervenciju na svom području"- napomenuo je zapovjednik Vatrogasne zajednice Općine Popovača Miroslav Belinić pozdravljajući skupštinu. Općinski načelnik Josip Mišković posebnu čestitku uputio je djeci te predsjedniku Zvonimiru Konresu koji je, kako je napomenuo, učinio iznimno puno za razvoj vatrogastva na ovom području.
skupstina-dvd-voloder-8
skupstina-dvd-voloder-10
skupstina-dvd-voloder-11