Početna Vijesti Aktivnosti udruga Braniteljske udruge Održana skupština Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata

Najave
Održana skupština Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata
Ponedjeljak, 11 Ožujak 2019 14:23

udvdr mČlanovi popovačkog Ogranka UDVDR-a tijekom 2018. su nazočili svim obilježavanjima godišnjica vojno- redarstvenih obljetnica i drugih datuma vezanih za Domovinski rat- istaknuto je na skupštini Udruge.


„Sudjelovali smo na braniteljskim igrama u Donjoj Stubici, Lipovljanima, Velikoj Ludini, te na županijskim igrama u Kutini gdje smo osvojili prvo mjesto sa šahovskom ekipom. Ta nas je ekipa uspješno predstavljala i na državnim igrama u Velikoj Gorici nakojima smo izborili šesto mjesto. Prošle smo godine sudjelovali i na tradicionalnom raftingu, spustu rijekom Kupom kojeg organiziraju članovi Kluba 'Vrbine'. Zajedno sa prijeteljskom udrugom iz Donje Stubice obilježili Dan državnosti te smo uspješno organizirali Braniteljske igre i Noć branitelja u naselju Osekovo"- naglašeno je u Izvješću Središnejg odbora UDVDR-a Grada Popovače. Udruga je aktivno sudjelovala i u radu gradskog Odbora za branitelje odnosno županijskoj Podružnici, a kontinuirano je pružana i podrška članovima u potrebi. Kako je predviđeno Planom rada za ovu godinu, popovački Ogranak Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata će pored ostalih aktivnosti nastaviti održavati i nastavno edukativne programe i programe iz područja humanitarne djelatnosti.
Pored ostalih gostiju iz brojnih prijateljskih braniteljskih udruga, ovogodišnju Skupštinu popovačkog UDVDR-a pozdravili su zamjenik gradonačelnika Ivan Križanić kao i predsjednik Županjske Podružnice Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Stjepan Hrastnik.

 
 
Btn_srgp

Btn_izbori_VMO_2019


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.