Početna Vijesti Aktivnosti udruga Braniteljske udruge Održana skupština Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Grada Popovače
Održana skupština Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Grada Popovače
Utorak, 05 Veljača 2019 11:33

uhddr mU protekloj godini Udruga je u potpunosti izvršila Plan rada- naglašeno je na skupštini Udruge.


Kako je istaknuo predsjednik Mato Fofić, članovi Udruge sudjelovali su u obilježavanju svih državnih blagdana i praznika kao i svih obljetnica vezanih za Domovinski rat. „Odazvali smo se i sportskim susretima održanima u Voloderu te Svetom Filipu i Jakovu, a posebno smo ponosni suorganizacijom projekta 'Da se ne zaboravi' u okviru kojeg smo u suradnji sa Udrugom KVIN održali edukativne susrete sa učenicima osnovnih škola Banova Jaruga, Popovača i Mate Lovraka Kutina na kojima su učenici kroz sadržajnu terensku nastavu upoznati sa akcijama iz Domovinskog rata vezanima za zapadnoslavonsko bojište. Održavali smo i kvalitetnu suradnju sa ostalim udrugama proisteklim iz Domovinskog rata koje djeluju na ovom području, a sve u cilju što bolje prezentacije vrijednosti Domovinskog rata"- istaknuo je Fofić.
U 2019. godini gradska organizacija UHDDR-a među ostalih aktivnostima planira nabavu informatičke opreme za potrebe rada kao i organizaciju sistematskih pregleda u Neuropsihijatrijskoj bolnici Dr. Ivan Barbot za preostale članove Udruge.
Ovogodišnju skupštinu UHDDR-a u ime Grada Popovače pozdravio je gradonačelnik Josip Mišković zahvalivši članovima na aktivnom angažmanu u svim inicijativama vezanima za braniteljsku populaciju i očuvanje spomena na Domovinski rat.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.