Početna Vijesti Aktivnosti udruga Braniteljske udruge Maraton u spomen na stradanje mještana Općine Lovas u Domovinskom ratu

Najave


Maraton u spomen na stradanje mještana Općine Lovas u Domovinskom ratu
Petak, 23 Ožujak 2018 13:04

maratonci lovas 6 mUdruga maratonaca Sisačko - moslavačke županije "Heroji ne umiru" zapalila je lampion i odala počast žrtvama Lovasa.


„U snježno jutro 21. ožujka 2018. maratonom od Vukovara do Lovasa započelo je obilježavanje 20. obljetnice pokopa žrtava masovne i pojedinačnih grobnica u Lovasu.
Organizator Maraton klub "Hrvatski sokol" iz Osijeka okupio je maratonce diljem Republike Hrvatske, koji su se trčanjem ujedinili u odavanju počasti lovaskim žrtvama stradalim u Domovinskom ratu. Odavši počast palim braniteljima na spomen križu u Vukovaru, maratonci su se zaustavili i na vukovarskom groblju hrvatskih branitelja, a zatim i kod spomen obilježja u Sotinu i Opatovcu, dok je krajnji cilj bio spomen obilježje masovne grobnice u Lovasu" – poručuju iz udruge.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.