Najave

Skupština UBH SMŽ
Ponedjeljak, 05 Ožujak 2018 14:10

ubh 8 mUdruga branitelji Hrvatske Sisačko-moslavačke županije održala je godišnju skupštinu na kojoj su prezentirane sve aktivnosti Udruge u protekloj godini.


Uz redovno poslovanje tijekom godine, članovi udruge družili su se uz redovite mjesečne sastanke, zajedno su s ostalim udrugama iz mjesta organizirali Vincekovo u Voloderu, kao i Državne susrete branitelja u Voloderu, Moslavački kotlić, Voloderski kotlić i turnir Ulica protiv ulice. Sudjelovali su u obilježavanju svih državnih obljetnica i praznika te su gostovali u Ivanjskoj, Tomašici, Bjelovaru, Petrinji i Sisku. Nabavljena je i oprema za članove, kao što je i podijeljen 61 poklon djeci članova Udruge povodom božićnih blagdana...
Skupštinu je u ime Grada Popovače pozdravio zamjenik gradonačelnika Ivica Petrović.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.