Početna Vijesti Aktivnosti udruga Braniteljske udruge VNK 'Branitelj' završio na trećem mjestu prošlu sezonu
VNK 'Branitelj' završio na trećem mjestu prošlu sezonu
Utorak, 13 Veljača 2018 14:13

veterani 6 mNa redovnoj godišnjoj skupštini Veteranskog nogometnog kluba 'Branitelj' Popovača istaknuto je kako je za njih prošla sezona bila najuspješnija do sad.


„Prošlu godinu smo završili sezonu na trećem mjestu, s 37 bodova, 12 pobjeda, sedam poraza i jednom neriješenom utakmicom. To je najbolji plasman od postojanja kluba i ovim putem zahvaljujem svima koji su tome doprinijeli.
Odigrali smo nekoliko prijateljskih utakmica sa seniorskim i veteranskim ekipama, odazivali smo se na memorijalne turnire u kategoriji veterana, kao što smo i sudjelovali u organizaciji noćnog turnira na Moslavcu u Popovači.
U jesenskom dijelu natjecanja i novoj sezoni smo malo podbacili završivši na četvrtom mjestu sa šest pobjeda i četiri poraza" – poručio je dopredsjednik kluba Željko Pačarek.
Skupštinu su svojim dolaskom podržali gradonačelnik Grada Popovače Josip Mišković te predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Popovače Željko Kasik i predsjednik Gradskog vijeća GP i tajnik ZSU Ivica Keser.

 
 
Btn_srgp


Btn_smz

Btn_LAG

Poštovani posjetitelji dobrodošli! Službene stranice Grada Popovača optimizirane su za novije generacije internet preglednika poput: Internet Explorera 8, Firefoxa 3.5. Ukoliko koristite starije preglednike poput Internet Explorera 6 ili 7, svakako nadogradite svoj preglednik. Na taj način osigurati ćete pravilno prikazivanje ove internet stranice, te iskorištavanje svih njenih mogućnosti.