jelengrad 1 mŠportski nogometni klub Jelengrad iz Gornje Jelenske proteklog je vikenda održao godišnju skupštinu na kojoj je predsjednik kluba Zlatko Medaković podnio Izvješće o radu za 2019. godinu, kao Plan rada za 2020. godinu.


„Prije svega, potrebno je osigurati sve uvjete za takmičenje kluba te tijekom čitave godine seniorsku ekipu držati na visokom nivou spremnosti kako bismo pokušali osigurati viši stupanj natjecanja. Trebao bi se pojačati rad s mlađim uzrastima te pokušati vratiti u natjecanje juniore.
Od infrastrukturnih radova u narednom razdoblju potrebno je uređenje vodotoka Jelenčice u granicama čestica koje pripadaju klubu, iskop kanala na djelu koji nije izreguliran iznad igrališta, odnosno čišćenje kanala i stavljanje istih u funkciju, malčiranje istočne strane iznad igrališta, postavljanje ograde na tzv. malonogometno igralište ponajviše radi sigurnosti djece, popravak ograde oko igrališta, popravak i navoz parkirališta neophodnog za odigravanje utakmica, uređenje prostorija svlačionica" – poručio je Medaković.
Skupštini je uz članove i ostale goste nazočio predsjednik Gradskog vijeća GP Ivica Keser.

jelengrad 2