moslavac skupština 10 mŠportski nogometni klub „Moslavac“ održao je godišnju skupštinu na kojoj je podneseno Izvješće o radu za proteklu godinu.


„ŠNK Moslavac trenutno se natječe sa sedam ekipa: prstići, limači I, limači II, mlađi pioniri, stariji pioniri, juniori i seniori. Trenutno klub ima 140 registriranih igrača. Svaka sekcija uz stručno vodstvo licenciranog trenera odrađivala je 3-4 puta tjedno treninge, kako na travnatoj podlozi tako i u sportskoj dvorani i umjetnoj travi, dok su se natjecateljske utakmice odvijale tijekom vikenda prema unaprijed dogovorenom rasporedu. Uspjela se izvršiti rekonstrukcija dotrajale vodovodne instalacije te izmjena dotrajalih plinskih bojlera u obje svlačionice te adaptacija sanitarnog čvora u prostorijama sudaca. U suradnji s Gradom Popovačom, realiziran je projekt postavljanja krovne zaštite nad tribinama te ovom prilikom bi zahvalili Gradu Popovači i gradonačelniku na potpori, jer bez njih ta realizacija ne bi bila moguća. Također se nadamo da ćemo uskoro dobiti i pozitivan odgovor za izgradnju novog objekta svlačionica ŠNK Moslavac. Projekti organizacije turnira, također u suradnji s Gradom Popovača i Turističkom zajednicom Grada Popovače, odlično su realizirani i prihvaćeni od ekipa koje su sudjelovale kao i brojnih posjetitelja ljubitelja nogometa. ŠNK Moslavac zadovoljan je dodijeljenim sredstvima od strane Grada Popovače, kao i gradske Zajednice sportskih udruga, ali vjerujemo da će doći bolja vremena i da će se moći više ulagati u sport i sportske objekte, koji će doprinijeti društvenom i sportskom razvoju na području grada i šire, te stvoriti nove talente kojima ćemo se ponositi, jer dolaze iz našeg grada“ – objasnio je predsjednik kluba Ivica Keser s naglaskom da posebna zahvala ide i svim članovima Izvršnog odbora, trenerima i roditeljima bez kojih sigurno ne bi bili u mogućnosti odigrati 235 utakmica i ostvariti vrlo kvalitetne rezultate, jer odlazak na utakmice je isključivo organiziran prijevozom roditelja i ostalih članova kluba.
Također, klub se posebno zahvaljuje donatorima i sponzorima - Gradu Popovači, TZ Grada Popovače, Zajednici sportskih udruga Grada Popovače te Sisačko-Moslavačkoj Županiji što su prepoznali viziju doprinosa razvoja sporta i rada s mladima, posebno nogometa na području županije i grada. Klub se zahvaljuje i Nogometnom savezu SMŽ, kao i Nogometnom središtu Kutina na odličnoj suradnji i potpori, kao i logističkoj podršci u realizaciji njihovih projekata.
Skupštinu su svojim dolaskom podržali zamjenik župana sisačko-moslavačkog Roman Rosavec, gradonačelnik Grada Popovače Josip Mišković, predsjednik Nogometnog saveza Sisačko-moslavačke županije Davor Ivić, predsjednik Nogometnog središta Kutina Mirko Letić te predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Popovače Željko Kasik, kao i mnogi članovi kluba i prijateljskih klubova i ostali gosti.