prvi malonogometni turnir 20 mU Popovači je u nedjelju u sportskoj dvorani OŠ Zorke Sever održano 1. malonogometno dvoransko prvenstvo klubova u organizaciji ŠNK Jelengrad, a pod pokroviteljstvom Grada Popovače i popovačke Zajednice sportskih udruga.


Na turniru je sudjelovalo osam seniorskih ekipa s područja Grada Popovače: ŠNK Moslavac Popovača, NŠK Voloder, NK Dinamo Osekovo, ŠNK Jelengrad Gornja Jelenska, ŠNK Moslavina Donja Gračenica, ŠNK Mladost Gornja Gračenica, ŠNK Sloga Potok i ŠNK Ekonomik Donja Vlahinička.
Pobjednik ovog dvoranskog prvenstva je ekipa ŠNK Jelengrad iz Gornje Jelenske koji je u finalu s 1:0 pobjedio momčad ŠNK Moslavac iz Popovače, a treće mjesto pripalo je NK Dinamo Osekova.
Titulu najboljeg golmana ponio je Alen Banović iz ŠNK Moslavac, najbolji strijelac bio je Matija Kusuran iz NK Dinamo Osekovo, dok je za najboljeg igrača izabran Aleksandar Marinić iz ŠNK Jelengrad.
Pehare i nagrade najboljima uručio je predsjednik Gradskog vijeća Grada Popovače Ivica Keser zajedno s predsjednikom Zajednice sportskih udruga Grada Popovače Željkom Kasikom i predsjednikom kluba organizatora Zlatkom Medakovićem.