nk dinamo mNa izbornoj skupštini nogometnog kluba Dinamo Osekovo za predsjednika ponovno je izabran Roman Rosavec, dok je dopredsjednikom imenovan Ivan Kunštek, a tajnikom Mijo Golomboš.


„U razdoblju koje je pred nama cilj nam je zadržati postojeće stanje, kontinuirano trenirati i nastaviti se natjecati u 1. ŽNL, na što smo posebno ponosni. Također, uz održavanje nogometnih terena i prostorija kluba, jedan od ciljeva je i izgradnja nadstrešnice ili garaže koja bi služila za adekvatno skladištenje opreme i tehničkih pomagala, te kombi vozila. I mi se, kao i ostali klubovi u okolici susrećemo s nezainteresiranošću djece i mladih za sport, stoga molim sve članove da pokušaju animirati i roditelje i djecu da se uključe u rad kluba“ – poručio je predsjednik kluba Rosavec.
Konačan rezime prošle sezone je 15 bodova i 11. mjesto na tablici za seniore, pioniri su zauzeli 5. mjesto što je posebno značajno za ovaj klub, jer preostala četiri kluba koja se nalaze ispred njih dolaze iz puno većih sredina s većim brojem igrača.
Također, NK Dinamo Osekovo jako je ponosan i uspjehom djevojčica koje igraju na futsal turnirima gdje postižu odlične rezultate, a kategorija limača će se trenutno morati ugasiti, jer nema dovoljno djece tog uzrasta.
Skupštinu su pored predstavnika mjesnih udruga i predstavnika Nogometnog saveza pozdravili i predsjednik Gradskog vijeća Grada Popovače Ivica Keser te predsjednik Mjesnog odbora Nikola Tomljenović.