futsal mZavršnica Trofeja Dinamo odigrala se na betonskom terenu na Šalati u Zagrebu. Njoj je prethodilo održavanje osam 8 turnira u pet gradova (Petrinja, Črnomerec, Bjelovar, Kutina, Knežija, Slavonski Brod, Dugave i Šalata) gdje su nogometašice iz Osekova osvojile turnir u Kutini te se time plasirale na završni turnir na Šalati.

U polufinalu turnira pobijedile su ekipu Zagreb 041 s 2:0. U finalu uz veliku borbu i trud nisu mogle protiv profesionalnih futsal igračica iz ekipe SC Flegar koje su odnijele titulu pobjednica.
„Napominjemo kako su naše cure izborile drugo mjesto ovog turnira, a naša golmanica Ana Kunštek proglašena je najboljom golmanicom turnira. S obzirom na želju i trud koji cure ulažu nastavit ćemo raditi s njima kako bi nagodinu bile što spremnije i u što boljoj formi, a u pripremi je i registracija futsal kluba Dinamo Osekovo za žene" – poručilo je vodstvo kluba.

futsal 2
Osvajači: Meteora Futsal (seniori), SC Flegar (žene), Čarobna Frula (veterani)

Drugo mjesto: Playbox (seniori), NK Dinamo Osekovo (žene), Megaton Music (veterani)

Treće mjesto: Poliklinika Ribnjak Autoškola Klindić (seniori), Zagreb 041 (žene), CB Mellis Ožujsko CB Azzuro (veterani)

Najbolji igrač (Josip Kuže): Dominik Brletić (Meteora seniori), Natalia Hubak (SC Flegar, žene), Alen Klakočer (Čarobna Frula, veterani)

Najbolji strijelac (Dražan Jerković): Marko Korečić (Vulkanizacija Mario i HNŠK Moslavina, seniori, 16), Marija Žagar (SC Flegar, žene, 5) i Miro Fabijan (HR Tuning, veterani, 6)

Najbolji golman (Ivan Turina): Tomislav Hercigonja (Playbox, seniori), Ana Kunštek (Dinamo Osekovo, žene) i Alen Jukić (Megaton Music, veterani).

futsal 1